Zaštita podataka


IZJAVA O  KORIŠTENJU WEB-a        

Ova Izjava o korištenju web-a primjenjuje se na stranicu www.hostelval.com,  a voditelj obrade jest HEP-Upravljanje imovinom d.o.o., Ulica grada Vukovara 37, 10 000 Zagreb.
Izjava o korištenju web-a opisuje način na koji prikupljamo i koristimo osobne podatke koje unosite na našoj stranici www.hostelval.com te Vas upoznajemo kako i treće osobe mogu koristiti Vaše podatke s ciljem pružanja naših usluga.
 
1.         PRIKUPLJANJE PODATAKA
 
Osobne podatke koje prikupimo putem rezervacijskog sustava ne ustupamo, ne prosljeđujemo niti razmjenjujemo te ih koristimo isključivo za potrebe pružanja rezervacijskih usluga i izvršavanja daljnjih radnji potrebnih radi stupanja u ugovorni odnos.
Podaci koje se prikupljaju uključuju sljedeće:
- Vaše ime, prezime, adresa  e-pošte, broj telefona/mobitela
- Podatke iz kreditne kartice
- Podatke o boravku gosta: datum dolaska i odlaska, ali i neke posebne zahtjeve ako ih navedete
 
2.         SVRHA OBRADE
 
Vaše osobne podatke koristimo u sljedeće svrhe:
- Rezervacije: Koristimo Vaše osobne podatke za potrebe realizacije online rezervacija
- Služba za korisnike: Koristimo Vaše osobne podatke za potrebe korisničke podrške nakon što zaprimimo Vaš upit putem kontakt forme.
 
3.         DIJELJENJE PODATAKA

Pružatelji usluga treće strane:
PHOBS: U obavljanju svojih djelatnosti možemo imati ugovorne pružatelje usluga putem kojih obrađujemo Vaše osobne podatke. U svrhu provedbe rezervacije smještaja koristimo platformu pravne osobe PHOBS d.o.o. Radnici navedene pravne osobe obvezani su odredbama o povjerljivosti i ne smiju koristiti Vaše osobne podatke u vlastitu ili bilo koju drugu svrhu.
Booking.com: U ugovornom odnosu smo i s tvrtkom Booking.com B.V. sa sjedištem na adresi Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, Nizozemska (www.booking.com) (u daljnjem tekstu Booking.com) kako bismo vam pružili uslugu online rezervacije smještaja. Podaci koje unesete na toj stranici također će biti dostupni Booking.com-u i njegovim partnerima. To može uključivati osobne podatke kao što su Vaše ime, kontaktni podaci, podaci o plaćanju, imena gostiju koji putuju s vama i bilo koje druge podatke koje ste naveli prilikom rezervacije.
 
4.         PRAVNA OSNOVA OBRADE
 
Ako koristite naše usluge kako biste napravili online rezervaciju, koristit ćemo Vaše podatke kako bismo ispunili svoju obvezu provođenja i upravljanja tom rezervacijom s ciljem stupanja u ugovorni odnos. U slučaju uspješne realizacije rezervacije smještaja nastavit ćemo s obradom Vaših prikupljenih osobnih podataka radi nastavka obrade s ciljem sklapanja ugovornog odnosa te ispunjavanja zakonom propisanih obveza (Prijava u sustav e-Visitor). Više o ovome možete vidjeti u Izjavi o privatnosti Društva koja se nalazi na našoj stranici  www.hostelval.com., a ista je dostupna i na recepciji samog smještajnog objekta.
 
5.         SIGURNOSNE MJERE
 
Poduzeli smo odgovarajuće tehničke i organizacijske sigurnosne mjere za zaštitu povrede osobnih podataka i osigurali povjerljivost osobnih podataka.
Pristup osobnim podacima je kontroliran i omogućen samo ovlaštenim radnicima Društva.
 
6.         OBAVIJEST O KOLAČIĆIMA
 
Naša web stranica ne koristi kolačiće, ali zato kolačiće mogu koristiti treće strane, npr Google Analytics.
 
7.         VRIJEME ČUVANJA

Zadržat ćemo Vaše osobne podatke, onoliko vremena koliko je potrebno kako bismo Vam pružili uslugu rezervacije smještaja, odnosno koliko je zakonska obveza čuvanja podataka. Nakon izvršenja obveze i prestanka razloga čuvanja istih, osobni podaci će biti brisani i neće se dalje pohranjivati.

8.         PRAVA ISPITANIKA
 
Možete u svako doba zatražiti pristup svojim osobnim podacima koje smo od Vas prikupili te smo dužni na Vaš zahtjev iste ažurirati, ispraviti ili brisati (ako se podaci još uvijek nalaze u našim bazama podataka) ili ubuduće prestati koristiti te podatke ako ste prigovorili na obradu.
Ako želite ostvariti to pravo, jednostavno nam se javite.
 
Pritužbu, prigovor ili bilo koje drugo pitanje vezano za obradu Vaših osobnih podataka kao i ostvarivanje prava možete poslati na adresu e-pošte: szzp-hui@hep.hr, a u svakom slučaju se možete obratiti i nadležnom nacionalnom tijelu, Agenciji za zaštitu osobnih podataka.
Karlobag
Adresa: Obala Vladimira Nazora 13a, Karlobag
Tel: +385 53 694 023
E-mail: info@hostelval.com